Okul Aile Birliği

TED Eskişehir Koleji Okul Aile Birliği'nin genel kurul toplantısı 9 Aralık 2016 tarihinde Metin Sürel Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yapılan genel kurul toplantısı sonucunda okulumuzun yeni okul-aile birliği yönetim ve denetleme kurullarının asil ve yedek üyelikleri için isimler seçimle belirlendi. Buna göre yönetim kuruluna Selva Çetintaş, Servet Şahin, Meltem Özcan, Ayşe Oğuz ve Sibel Gençer asil üye olarak; Süheyla Akgören, Leyla Çağlayan, Pınar Öz, Sinem Demircioğlu, Belgin Kaya, Özlem Kabaağaç ve Seda Altın yedek üye olarak seçildiler. Denetleme kurulu üyeliklerine ise Benek Tok Karakaş ve Gülay Sadıkoğlu asil üye olarak; Sibel Pakdil ve Şükriye Sezer yedek üye olarak seçildiler. 2016-2017 eğitim öğretim yılında TED Eskişehir Koleji Okul-Aile Birliği adına sosyal etkinlik çalışmalarının koordinasyonunu gönüllü olarak Müfide Yaşit gerçekleştirecektir.

Yeni dönem Okul Aile Birliğimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag okTEDES TV
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok Mobil Uygulamalar   Sag okSürel in Sports