METİN SÜREL KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ

Metin Sürel Kültür ve Sanat Merkezi 520 seyir kapasiteli, akustik açıdan özel malzemeler ile yapılanmış profesyonel bir performans salonuna sahiptir. Bu salonda bulunan kulisler, prova odaları öğrenciler için kolay ve rahat kullanışlı bir ortam sağlamaktadır. Fuaye, sergi alanları bol ışık alan ve geniş yapılara sahiptir. Bu merkezde sergileme olanağı buldukları etkinlikler ile öğrencilerimiz özgüvenlerini rahatlıkla ortaya çıkartıp, sosyal açıdan gelişimlerini devam ettirmektedir. Kültür Merkezimizde kongre, panel, seminer, kurs, konferans, tören, tiyatro, konser, resital, bale, dans, halk dansları, müzayede, sergi ve kermes gibi etkinliklerin yapılabileceği her türlü donanıma sahip uygun alanlar mevcuttur.

Öğrencilerimiz derslerde, kulüplerde planladıkları tiyatro oyunlarını, müzik ve şiir dinletilerini, yıl sonu gösterilerini, milli bayram ve anma törenlerini bu profesyonel ortamda sergileme olanağı bulmaktadırlar.

• METİN SÜREL KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag ok TEDES Haber
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok Mobil Uygulamalar   Sag ok TEDES TV
Sag ok Tanıtım Filmleri   Sag ok Veli Bilgilendirme Rehberi   Sag ok Sürel in Sports