SPOR MERKEZİMİZ

TED Eskişehir Kolejinde 4685 m2 kapalı alana sahip Eskişehir'in en büyük, en kapsamlı spor salonu, yüzme havuzu, açık tenis kortları, step aerobik salonları, fitnes salonu, açık halı saha, açık basketbol sahaları bulunmaktadır. Bu fiziki yapıda öğrencilerimizi spor ve sporsal alanları nasıl ve ne şekilde kullanmaları gerektiği öğretilirken kötü alışkanlıklardan uzak tutup sağlıklı ve umutlu bireyler olarak yetiştirmek hedeflenmektedir.

Yerleşkemizde yapılan spor branşları şunlardır.

• Yüzme
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Futbol
  • Tenis
  • Masa Tenisi
  • Badmenton
  • Cimnastik
  • Fitnes
  • Plates
  • Modern danslar
  • Bocce
  • Oryantirik

KAPALI SPOR SALONU

Takım çalışmalarımız Sahaya Yansıttığımız FIBA Onaylı Malzemelerden yapılı 500 seyir kapasiteli bir salon mevcuttur.

YARI OLİMPİK TÜZME HAVUZU

Hem öğrenip, hem eğlendiğimiz 6 kulvarlı tuzlu sistemle çalışan müsabakalar uygun bir havuzdur. Ayrıca çırpınma havuzu da (Kademeli derinleşen) mevcuttur.

AÇIK TENİS KORTLARI

Yaşam Kalitenizi arttırarak zaman geçirebileceğiniz müsabakalar uygun 2 adet Açık Tenis kortumuz mevcuttur.

STEP AEROBİK SALONU

Bedeninizin kontrolünü ele alabileceğiniz step, aerobik plates, yoga, halk dansları, Latin dansları ve bale için tasarlanmış stüdyolar mevcuttur.

FİTNES SALONU

Bireysel farklıkların ortaya çıkartıldığı dengeli bir vücuda sahip olmamıza yardımcı olmak için her imkanın bulunduğu bir salonumuz mevcuttur.

AÇIK BASKETBOL SALONLARI

Profesyonel zemin ve basketbol ekipmanlarına sahip temiz havada spor yapmaya olanak sağlayan alanlarımız mevcuttur.

AÇIK HALI SAHA

20x40 ebadında suni çime sahip kısa zamanları spor ve eğlence ile geçirebileceğiniz güven içerisinde takım sporlarını yapabileceğimiz bir futbol sahası mevcuttur.

• SPOR MERKEZİ

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag okTEDES TV