TED Eskişehir Koleji Özel İlkokulu Teknoloji ve Bilim

TED-Vitamin Online

Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi ve SEBİT arasında gerçekleştirilen işbirliği ile Ülkemizde bulunan 35 TED kolejinin öğrencileri TED- Vitamin Online Eğitimi kullanarak okul dışında da  eğitim desteği alıyor.4.5.6.7.8. sınıf öğrencilerimiz, ödev, ders tekrarı ve TEOG sınav hazırlıklarını bilgisayar ve internetin olduğu her yerden sürdürmenin ve TED Kolejlerine özel uygulanan sınavlar ile başarılarını takip etmenin  ayrıcalığını yaşatmaktadır.

Vitamin Süreç İzleme Sınavları ve  Kazanım Değerlendirme Uygulaması

Öğrenci başarısını sürekli hale getirmek doğru kaynaklardan yapılacak nitelikli ölçme ? değerlendirme ile mümkündür. TED Eskişehir Koleji öğrencileri  Vitamin Süreç İzleme Sınavları(SİS) ile öğrenme gelişimlerini takip eder ve  vitamin online ile gelişimlerini  vakit kaybetmeden sağlarlar. Ayrıca Kazanım Değerlendirme Uygulaması(KDU) Sınavları ile öğrenme becerilerini Uluslararası düzeyde bir sınav ile takip ederek gelişimlerini  nitelikli hale getirirler. KDU uluslararası düzeyde uygulanan  PİSA, TİMMS sınavları ile aynı kurama göre hazırlanmış öğrencilerin bilgi ve beceri düzeylerinin bilişsel süreçler göz önüne alınarak değerlendirilmesini amaçlayan bir sınavdır.

K12 NET ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

TED Eskişehir Koleji öğrencileri okul yaşantılarına ait her konuda gelişim takibini ve iletişimlerini K12 NET öğrenci bilgi sistemi ile yapmaktadır. Öğrencilerimiz ödev, not takibi, deneme sınav analizleri, etütler, ödevler gibi birçok alanda kendilerine ait verileri k12 net sistemi ile takip ederek öğrenme süreçlerindeki düzeni sağlayarak sadece gelişimlerine odaklanırlar. K12 NET Sistemi velilerimizin de aynı konularda öğrencilerimizin takibini sağlamaktadır. K12 NET sistemi Okul-Aile Öğrenci işbirliği en üst seviyede kurulmakta öğrencimizin okul hayatı eksiksiz planlanmaktadır.

3D Teknoloji sınıfı

TED Eskişehir Koleji kurulduğu günden itibaren eğitim teknolojilerine büyük önem vermektedir. Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı ve 3D Teknoloji Sınıfı bulunmaktadır. Bilişim teknolojileri sınıfı tüm derslerde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin kullanımına açıktır. 3D Teknoloji Sınıfında ise tüm sınıflar düzeyinde 3 boyutlu eğitsel videoları izleme imkanı bulan öğrencilerimiz, aynı zamanda etkileşimli animasyonları uygulayarak kalıcı öğrenmeyi gerçekleştirmektedirler.

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag ok TEDES Haber
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok Mobil Uygulamalar   Sag ok TEDES TV
Sag ok Tanıtım Filmleri   Sag ok Veli Bilgilendirme Rehberi   Sag ok Sürel in Sports
Sag ok İnsan Kaynakları   Sag ok K12Net Kullanma Klavuzu   Sag ok Web Mail