Program Geliştirme
Program GeliştirmeProgram geliştirme birimi, TED Eskişehir Kolejini çağdaş standartlara ulaştırmaya, öğrencilerimizin bilgi çağına uygun bir sistem içerisinde öğrenme süreçlerini yaşamasını amaçlamaktadır. Bu kapsamda, Program Geliştirme Uzmanlarımız ve Öğretmenlerimiz okulun vizyon ve misyonuna uygun olarak, derslerin kazanımlarını çağın gerektirdiği düşünme becerileriyle beraber tanımlamakta, tanımlanan kazanımlara ulaşmayı sağlayıcı çağdaş öğrenme – öğretme etkinlikleri oluşturup uygulamaktadır.

Program geliştirme birimi, eğitimle ilgili dünyadaki gelişmeleri takip ederek, yenilikleri kurum çalışmalarına yansıtmaktadır. Ayrıca yenilikler doğrultusunda ortaya çıkan ihtiyaçlara uygun hizmet içi eğitimlerin düzenlenmesi de birimin görevleri arasındadır. Ölçme Değerlendirme, Psikolojik Danışma ve Rehberlik servisleriyle yapılan ortak çalışmalarla öğrencilerin bireysel gelişimleri takip edilmekte, hazırlanan etkinlikler diğer birimlerden elde edilen bilgiler çerçevesinde hazırlanmaktadır.

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag ok TEDES Haber
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok Mobil Uygulamalar   Sag ok TEDES TV
Sag ok Tanıtım Filmleri   Sag ok Veli Bilgilendirme Rehberi   Sag ok Sürel in Sports
Sag ok İnsan Kaynakları   Sag ok K12Net Kullanma Klavuzu   Sag ok Web Mail