LİSE BİLİM VE TEKNOLOJİ

3D TEKNOLOJİ SINIFI

TED Eskişehir Koleji kurulduğu günden itibaren eğitim teknolojilerine büyük önem vermektedir. Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı ve 3D Teknoloji Sınıfı bulunmaktadır. Bilişim teknolojileri sınıfı tüm derslerde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin kullanımına açıktır. 3D Teknoloji Sınıfında ise tüm sınıflar düzeyinde 3 boyutlu eğitsel videoları izleme imkanı bulan öğrencilerimiz, aynı zamanda etkileşimli animasyonları uygulayarak kalıcı öğrenmeyi gerçekleştirmektedirler.

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ

İnternet üzerinde kurulu olan "Öğrenme Yönetim Sistemi"miz ile derslerimizi web ortamına da taşıyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz internetin olduğu her yerde derslerine yönelik görselleştirilmiş konu anlatımlarına, testlere rahatlıkla ulaşabilmektedirler. Öğrencilerimiz sistem aracılığı ile proje ödevlerini öğretmenlerine gönderebilmekte ve etkileşime geçip değerlendirme çalışması yapabilmektedirler. Yine öğrencilerimiz bu ortam üzerinde kurulu olan forum ve blog uygulamaları, online görüntülü ders uygulamaları sayesinde bilgi alışverişi yapmaktadır. E-öğrenme sistemleri içinde, öğrenenler ve öğrenme materyalleri arasında etkileşime imkân tanımasıyla büyük fark yaratan sistemimiz, eğitim teknolojilerinde yaşanan günlük gelişmeler ve ihtiyaçlar doğrultusunda da sürekli geliştirilmektedir.

K12 NET ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

TED Eskişehir Koleji öğrencileri okul yaşantılarına ait her konuda gelişim takibini ve iletişimlerini K12 NET öğrenci bilgi sistemi ile yapmaktadır. Öğrencilerimiz ödev, not takibi, deneme sınav analizleri, etütler, ödevler gibi birçok alanda kendilerine ait verileri K12 net sistemi ile takip ederek öğrenme süreçlerindeki düzeni sağlayarak sadece gelişimlerine odaklanırlar. K12 NET Sistemi velilerimizin de aynı konularda öğrencilerimizin takibini sağlamaktadır. K12 NET sistemi Okul-Aile Öğrenci işbirliği en üst seviyede kurulmakta öğrencimizin okul hayatı eksiksiz planlanmaktadır.

Teknoloji ve Bilim Teknoloji ve Bilim

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag okTEDES TV