BTEC

Eskişehir'in ilk uluslararası okulu olan TED Eskişehir Koleji, öğrencilerini dünya vatandaşı yapabilmek için gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Uluslararası Meslek Edinme Programı BTEC'i başlatıyor. İngiltere'deki yüksek öğrenim kurumlarının %95'inin kabul ettiği, başta University of Oxford olmak üzere, The Times tarafından belirlenen en iyi 100 üniversitenin de aralarında bulunduğu 200'den fazla dünya çapında üniversite tarafından tanınan, Shell, BAE Systems, PWC and Mandarin Oriental Hotel Group gibi uluslararası işverenler tarafından tanınan ve yurtdışındaki Üniversitelere geçişte İngiltere'nin en büyük akreditasyon kurumu olan Edexel'in denklik kabul ettiği BTEC (İşletme ve Teknolojik Eğitim Kurulu Yeterlik Programları), 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde 7. sınıf ve 10. sınıf öğrencilerimiz için "Art and Design" ve "Award in Social Media" programları ile başlamıştır. Bu programları tamamlayan öğrencilerimiz "Avrupa Yeterlilik Çerçevesi" ile uyumlu seviyelere ve kredilere sahip belgeleri almaya hak kazanacaklardır. BTEC programları Avrupa, ABD, Asya ve Avustralya üniversiteleri tarafından kabul görmektedir. Öğrencilerimiz bu programları tamamlayarak hayallerindeki mesleklere ilişkin yeterlilikleri kazanacaklar ve yüksek öğretime girişte ihtiyaçları olan becerileri geliştireceklerdir.

BTEC Programı Broşürü için tıklayınız

BTEC