3D SINIFI

TED Eskişehir Kolejinde öğrenciler dört yıldır derslerin bir kısmını üç boyutlu işlemektedirler. "3D Teknoloji Sınıfı" nda öğrenciler özel bir projeksiyon cihazı ve özel gözlükler yardımıyla tüm ana branş derslerin neredeyse tüm konularını video olarak izleyebilmekteler ya da etkileşimli animasyonları kullanarak uygulamalı eğitim gerçekleştirebilmektedirler. Videolar hem Türkçe hem de İngilizce izlenebilmektedir. 3D Teknoloji Sınıfı sahip olduğu güçlü görsellikle soyut olarak kavranması güç olan konuları öğrencilerin kolayca anlamasını sağlamaktadır.

3D Teknoloji Sınıfı 3D Teknoloji Sınıfı

• 3D Teknoloji Sınıfı

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag ok TEDES Haber
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok Mobil Uygulamalar   Sag ok TEDES TV