VİTAMİN

TED ve SEBİT İşbirliği

Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi ve SEBİT arasında gerçekleştirilen işbirliği ile ülkemizde bulunan 35 TED Kolejinin öğrencileri TED- Vitamin Online Eğitimi kullanarak okul dışında da eğitim desteği alıyor. 4, 5, 6, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz, ödev, ders tekrarı ve TEOG sınav hazırlıklarını bilgisayar ve internetin olduğu her yerden sürdürmenin ve TED Kolejlerine özel uygulanan sınavlar ile başarılarını takip etmenin ayrıcalığını yaşatmaktadır.

Vitamin Süreç İzleme Sınavları ve Kazanım Değerlendirme Uygulaması

Öğrenci başarısını sürekli hale getirmek doğru kaynaklardan yapılacak nitelikli ölçme-değerlendirme ile mümkündür. TED Eskişehir Koleji öğrencileri Vitamin Süreç İzleme Sınavları(SİS) ile öğrenme gelişimlerini takip eder ve vitamin online ile gelişimlerini vakit kaybetmeden sağlarlar. Ayrıca Kazanım Değerlendirme Uygulaması(KDU) Sınavları ile öğrenme becerilerini Uluslararası düzeyde bir sınav ile takip ederek gelişimlerini nitelikli hale getirirler. KDU uluslararası düzeyde uygulanan PİSA, TİMMS sınavları ile aynı kurama göre hazırlanmış öğrencilerin bilgi ve beceri düzeylerinin bilişsel süreçler göz önüne alınarak değerlendirilmesini amaçlayan bir sınavdır.

Vitamin

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag ok TEDES Haber
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok Mobil Uygulamalar   Sag ok TEDES TV
Sag ok Tanıtım Filmleri   Sag ok Veli Bilgilendirme Rehberi   Sag ok Sürel in Sports