ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG) HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

TED Eskişehir Koleji, Türk eğitim sisteminin iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmekte örnek ve öncü kuruluşlarından olan Türk Eğitim Derneğinin eğitimde başarı geleneğini Eskişehir'de sürdüren Ülkemizin en seçkin eğitim kurumlarından biridir. Okulumuz, üstlendiği bu sorumluluk bağlamında geleceğin lider kadrolarını, iş insanlarını ve çeşitli meslek alanlarında, sanat ve sporda model olacak önemli bireyler yetiştirme misyonunu benimsemiştir.

TED Eskişehir Kolejinde, eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren üstün nitelikli eğitim öğretim çalışmaları gerçekleştirilmektedir.
Okulumuzda, 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin akademik, duygusal, sosyal gelişimleri ile birlikte Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) hazırlık sürecine yönelik çeşitli çalışmalar yapılır.

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG)
TEOG ÖN HAZIRLIK (SEMİNER DÖNEMİ) PROGRAMIMIZ
HAFTA İÇİ ETÜTLERİ - OFİS ÇALIŞMALARI