Kayıt Bilgileri
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Fiyat Tablosu

AÇIKLAMALAR

1. Öğrenci ücretlerine %8 (yüzde sekiz) KDV dahildir. Yemek, servis, kıyafet, kitap ve kırtasiye gibi ücretler hariçtir.
  2. Yemek-Servis bedeli Eskişehir için 6.100 TL., Bozüyük için 6.300 TL. dır. Yemek ve servis ücreti eğitim bedeli ile birlikte ödenecek olup, peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır.
  3. Taksitli ödemelerde kayıt esnasında eğitim bedelinin %10 unun  peşin olarak ödenmesi zorunludur.
  4. Birden fazla indirim şartlarına sahip olan velilerimiz, yanlızca bir indirimden faydalanabileceklerdir.
  5. Eğitim ücretinin peşinatı ile eğitim+yemek+servis ücretini peşin ödeyecek velilerimiz Denizbank Bağlar şubesinde açılmış olan SÜREL ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİ A.Ş.'ne ait TR88 0013 4000 0033 4355 0000 01 IBAN no.lu hesaba bizzat veya bu bankanın diğer şubeleri veya diğer bankalar veya şubeleri aracılığı ile ödeyebileceklerdir.
  6. T.C.  Milli Eğitim Bakanlığınca 20 Mart 2012 tarih ve 28239 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği" nin 55. Maddesinin 2.  fıkrası "Okullar,  çalışma takviminde belirtilen tarihte yeni ders yılına ait ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıtlarını yenilemeyebilir." hükmünü içermekte olup, bu ifadeden hareketle, kayıt yenileme takviminde kayıt yenilemeyen, peşin, peşinat ve/veya taksitleri ödenmeyen öğrencilerimiz 2017-2018 öğretim yılında okulumuza devam edemezler.
  7. Öğrenci ücretini taksitle ödeyecek velilerimiz kayıt işlemleri öncesinde; mali yükümlülük sözleşmesinin yanı sıra Denizbank Bağlar Şubesi nezdinde açtıracakları kredili mevduat hesabı sözleşmesi (Özel okul ödemeleri sözleşmesi)'ni imzalayacaklardır. Taksit ödemelerinde kredi kartı kullanılması halinde hesap açtırma ve Banka ile Veli arasında kredili mevduat hesabı sözleşmesi imzalama zorunluluğu bulunmamaktadır.
  8. Öğrenci ücretini kredi kartı ile peşin veya taksitle ödemek isteyecek velilerimizin kart limitlerinin, en az öğrenci ücretini karşılayacak tutar kadar olması ve kredi kartının bizzat kart sahibi tarafından kullanılması gerekmektedir. Peşin ve Peşinat ödemeleri tüm bankalara ait kredi kartları, öğrenim bedelinin taksitlendirilmesi ise Bonus ve Maximum özellikli kredi kartları ile yapılabilecektir. Kredi kartından kısmi çekişler yapılmayacak, tek kart kullanılacaktır.
  9. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 56/3.maddesi; "Öğrenim ücretini yıllık olarak belirleyen okul öncesi eğitim okulu, ilköğretim okulu, özel eğitim okulu, ortaöğretim okullarında ve öğrenci etüt eğitim merkezlerinde öğretim yılı başlamadan ayrılanlara yıllık ücretin yüzde onu dışındaki kısmı iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin yüzde onu ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısım iade edilir." hükmünü içermektedir.
    Yapılan hesaplama ve mahsuplaşma sonunda; veli tarafından ödenmiş bulunan tutar, okulumuz tarafından tahsil edilecek tutardan fazla ise bakiyesi velinin bildireceği banka hesap numarasına iade edilecektir. Velinin borçlu çıkması halinde ise bu tutar veliden tahsil edilecektir.
  10. KDV oranlarının değişmesi veya yeni vergilerin yürürlüğe konulması halinde, vergi farkı öğrenci ücretlerine aynen yansıtılır ve veliden tahsil edilir.
  11. Ödeme planı tarih ve tutarlarında bireysel değişiklik yapılmayacaktır.
  12. Nakit ödemelerde TL dışında başka bir para birimi ve döviz kabul edilmeyecektir.
  13. Okullarımızda; öğrenci ücretinin tespit ve tahsili ile peşin, peşinat, taksit ve peşin ödeme indirim ve oranları, yeni kayıt, kayıt yenileme, kaydın geri alınması, ücretsiz ve burslu okuma, öğrenci ücreti indiriminden yararlanma gibi işlemler MEB ve Kurumumuz mevzuatı ile Okul Yönetim Kurulumuzun kararları doğrultusunda yürütülmektedir.
  14. 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve bu Kanuna dayanılarak MEB tarafından yayınlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği" gereğince ilan olunur.

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag okSürel in Sports
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok Mobil Uygulamalar   Sag okWeb Mail