Eğitim Politikamız

Öğrencilerin zihninden çok davranışlarıyla ilgilenen, bilginin pasif bir şekilde aktarılığı bir eğitim anlayışıyla 21.yüzyılın insanının yetiştirilemeyeceğinin anlaşılması üzerine dünyada ve yurdumuzda eğitim alanında etkin, (çocuklar için anlamlı, onların yaşam boyu karşılarına çıkacak sorunlarla başetmelerine olanak sağlayan) ‘yeni’ bir eğitim-öğretim programı oluşturma ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Bu program çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal gelişmelerini desteklemek üzere hazırlanarak, bütünsel, dengeli ve hedef yükseltici ölçme-değerlendirme yöntemleri ile desteklenmiştir. Öğrencilerin bireysel becerilerini geliştiren, sınıf içinde edindikleri deneyimleri dış dünyanın gerçekleriyle bağdaştırmalarını sağlayan, özenle hazırlanmış bu eğitsel ortamda, çocukların keşfederek öğrenmeleri ve araştırma yapmaları sağlanır. Böylelikle çocuklarda, kendine saygı ve özgüven gelişimi desteklenir. TED Eskişehir Koleji okullarında anasınıflarından başlanarak tüm öğrenim kademelerinde yüksek bir duyarlılıkla uygulanan bu eğitim anlayışı, akademik ve etik standartları en üst düzeyde, küresel bakış açısına sahip, eleştirel düşünen, yerel ve kültürel konularda bilgili, insanlık değerlerinin bilincinde, farklılıklara saygılı, bireyler olarak yetiştirilmeleri esasına dayalıdır.

TED Eskişehir Koleji Eğitim Kadrosu

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Sanal Tur   Sag okSürel in Sports