DOĞRU KİTAP NASIL SEÇİLİR - 03.01.2018

Ailelerimiz Anaokulumuzu renklendirmeye devam ediyor. Kılıç Ailesi Mavi sınıfa görünmeyen mikroplar ile ilgili canlandırma yaptırdıktan sonra mikroskopla mikropları incelettiler. Ümit Hanım Yeşil sınıfa mutfak etkinliği kapsamında çikolatalı kurabiye yapımında rehberlik etti. Kırmızı sınıftan Biçerli "Anne Babalarla Söyleşiler" başlıklı çay saati buluşmalarının ilkinde "Kitap Okumanın Saati Olur Mu? Doğru Kitap Nasıl Seçilir?" konusu paylaşıldı. Okul öncesi dönemde çocuklarının gelişimini destekleyecek kitapların özellikleri ile başlayan sohbet, iyi kitap örneklerinin incelenmesi ile devam etti.

Velilerimizin de kendi deneyimlerini paylaştıkları etkinlik keyifli bir şekilde son buldu.

•  DOĞRU KİTAP NASIL SEÇİLİR

ATATÜRK KÖŞESİ Tasarim Ok Simgesi
Atatürk Kösesi

LİNKLER Tasarim Ok Simgesi