PIPPI LONGSTOCKING OYUNU SAHNELENDİ - 01.06.2018

Olağanüstü bir güce sahip, çılgın ve asi ruhlu turuncu saçlı bir kız o Pippi Longstocking!

Pippi, annesi ölmüş ve melek olmuş, babasının siyahi insanların yaşadığı bir adada kral olduğuna inanan, 9 yaşında, maymunu Bay Nilsson ve atı ile babasından kalan Villa Villekulla'da tek başına yaşayan bir kız çocuğu. Komşularının çocukları Annika ve Tommy yan evlerine bu kadar eğlenceli ve olağan dışı bir çocuğun taşınmasından çok memnun, hemen arkadaş olurlar ve Pippi son derece kurallara uygun yaşayan bu çocuklarla hayatın değişik yönlerini deneyimler.

İsveçli yazar Astrid Lindgren'in kızı Karin'in 10.yaş günü için yazdığı hikâyeden esinlenerek oyunlaştırdığımız, Yabancı Diller Bölümü olarak İngilizce ve Almanca sunduğumuz Pippi Longstocking oyunumuz 5. ve 6.sınıf JoinDclub öğrencilerimiz tarafından sahnelendi. Çabalarından dolayı görev alan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

•  Pippi Longstocking

ATATÜRK KÖŞESİ Tasarim Ok Simgesi
Atatürk Kösesi

LİNKLER Tasarim Ok Simgesi