BİLİME BİLGİ GEREK - 08.05.2018

TED Eskişehir Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri geleceğe bir adım attılar, bir aynadan düne baktılar, anın tadını çıkardılar yaşadıkları anı boyayarak! Geleceğe adım atmak, bir aynadan düne bakmak ve yaşadığın saniyeyi kırmızıya, yeşile ya da beyaza boyamak imkansız mı? TED Eskişehir Koleji öğrencisiyseniz imkansız diye bir şey yoktur. Öğrencilerimiz FKB Zümresi önderliğinde geleceğe yön verecek, geçmişi hatırlatacak ve anlarını daha nitelikli kılacak bilgiler ve deneyler eşliğinde bilimi bir şenlik havasında somutlaştırdılar. FKB zümresi öğretmenleri bilimi fil dişi kuleden indirerek hayatın içine aldılar. Öğrencilerimiz bilimin sadece laboratuvarlara özgü olmadığını gördüler ve gösterdiler. Bilimin insan hayatını ne denli kolaylaştırabileceğini, insan hayatına hangi renkleri katabileceğini, güler bir yüzle de öğretilip öğrenilebileceğini kanıtlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler. Bilim oldukça güleç bir yüzdür. O yüzün sahibi de TED Eskişehir Kolejidir.

•  BİLİME BİLGİ GEREK

ATATÜRK KÖŞESİ Tasarim Ok Simgesi
Atatürk Kösesi

LİNKLER Tasarim Ok Simgesi