ACCESS ÖĞRENCİMİZE AMERİKA BURSU - 07.05.2018

TED Eskişehir Koleji Özel Anadolu Lisesi tarafından 2017 yılından beri yürütülen Access Toplumsal Hizmet Uygulamaları Projesi kapsamında öğrencilerimizden 10. Sınıf öğrencisi Zeynep Gökçe Demirci?ye EDUCATION USA ACADEMY tarafından Amerika'da bulunan Embry Riddle Aeronautical University (ERAU) için burs verildi. 10 Haziran?da başlayan programla beraber öğrencimiz İngilizce pratiğini daha da arttıracak, kampüs hayatını deneyimleyerek Amerika?da eğitim için gerekli olan beceri ve donanımlara ilişkin de çalışma yapma olanağı bulacaktır. Öğrencimiz 2014 yılından bu yana atıcılık sporunda 13 yarışmada başarılar elde etmiş ve 2015 yılında Eskişehir Bölge müsabakasında birincilik elde etmiştir. Öğrencimizin spor başarılarının yanı sıra ACCESS programındaki etkin ve verimli çalışmaları sayesinde İngilizcede göstermiş olduğu ilerleme, Amerikan Büyükelçiliği ve TED Genel Merkezi tarafından değerlendirilerek burs için uygun bulunmuştur. EDUCATION USA ACADEMY uluslararası düzeyde 15-17 yaş aralığındaki farklı ülkelerden öğrencilere verdiği burslarla birçok öğrenciye Amerika?daki üniversitelerin kampüs hayatını deneyimlemeleri için olanak tanıyor.

•  ACCESS ÖĞRENCİMİZE AMERİKA BURSU

ATATÜRK KÖŞESİ Tasarim Ok Simgesi
Atatürk Kösesi

LİNKLER Tasarim Ok Simgesi