24 KASIM COŞKUSU - 24.11.2017

4 Kasım Öğretmenler Günü töreni Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenler anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Sunuculuğu Fatma İrem Öngel ile Altan Yılmaz'ın yaptığı tören Genel Koordinatörümüz Esin Keskin'in açılış konuşması ve 1.sınıflarımızın öğretmenleri için hazırladığı şarkılarla başladı. Günün anlamına ilişkin konuşmayı ise öğretmenler adına Anaokulu öğretmenimiz Filiz Kul yaptı. Ortaokul Sözel zümre rehberliğinde TED Eskişehir Koleji mezunu öğrencilerimiz ve mezun velilerimizin hazırladıkları video alkış aldı. Lise öğrencilerimizin tango gösterisi ile renklenen tören, şehit öğretmenlerimiz için hazırlanan video ile devam etti. Ayça Erat ile Melisa Var?ın öğretmenlerine İngilizce olarak seslendikleri şarkıya, hazırladıkları video eşlik etti. Dans öğretmenimiz rehberliğinde yine lise öğrencilerimizin hazırladıkları vals gösterisi, Lise söze zümrenin rehberliğinde hazırlanan drama gösterisi izledi. Tören, çok sesli kız korosuna öğretmenlerimizin eşlik ettiği şarkılar ile son buldu.

TED Eskişehir Koleji olarak bir 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü coşku ve gururla daha kutlarken, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete göçmüş tüm öğretmenlerimizin ve teröre kurban verdiğimiz şehit meslektaşlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

• 24 KASIM COŞKUSU

ATATÜRK KÖŞESİ Tasarim Ok Simgesi